Vacature: Administratief kwaliteitsmedewerker

stripes

Salaris

€2.410 - €2.947 (o.b.v. 40 uur)

Werkuren

20 uur per week

Opleiding

MBO niveau 3

Locatie

Steenbergen

Ben jij degene die graag proactief ondersteuning bied aan de administratieve  kwaliteitsprocessen maar niet de hele tijd wil stilzitten?

Voor onze inpak- en logistieke afdeling zoeken wij ondersteuning voor onze teamleiders op basis van administratie en kwaliteit. Samen met jou, als onze administratieve duizendpoot, verloopt ons proces soepel!

Wat ga je doen?

Jouw dag start in het seizoen om 6:00 uur op kantoor op de productievloer. Je bekijkt of er nog bijzonderheden zijn van de productie van de vorige dag (b.v. correcties in kloktijden). Daarna heb je contact met onze verkoopafdeling Harvest House om de productie en de bijzonderheden (zoals product beschikbaarheid) van die dag af te stemmen. Tevens stem je de verwachtte laadtijden af. Je bestelt folie en stickers voor de productie en werkt de fustregistratie bij. Periodiek tel je de voorraad om te controleren of het nog klopt met de administratie. Tussendoor beantwoord je telefoontjes.

Vervolgens loop je een ronde over de afdeling en vul je daarna diverse controle lijsten in, als glasbreuk- en schoonmaakregistratie. Eventuele constateringen bespreek je met de teamleiders. Om fouten en retouren te voorkomen neem je steekproeven van verpakkingen. Als er problemen zijn met de kwaliteit van de paprika’s meld je dat bij de andere afdelingen van ons bedrijf of bij Harvest House door het opstellen van een kort rapport met wat foto’s.

Regelmatig werk je mee aan het optimaliseren van de processen, werkwijzen en procedures die vanuit diverse standaarden zoals Globalgap, BRC en IFS door ons worden gevolgd.

 

Werktijden

In het hoogseizoen (april-oktober)

06:00 – 10:15 uur

Buiten het seizoen

08:00 – 12.15 uur

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een eigen visie op zaken en oog voor verbetering;
  • Je bent precies in het werk;
  • Jij durft collega’s attent te maken op hun verantwoordelijkheden;
  • Je hebt eerder al gewerkt in een soortgelijke productie omgeving;
  • Jouw Engels is voldoende ontwikkeld om met diversen nationaliteiten samen te werken.

Waarom 4Evergreen?

Ons doel is het nastreven van duurzaamheid en innovatie. Wij ontwikkelen ons als bedrijf en jij helpt ons daarbij door inbreng van jouw kennis en deze samen met ons te vergroten. En dan nog het belangrijkste: werken in een gezellige werksfeer!

Is dit jouw baan?

Stuur dan jouw CV en motivatie naar solliciteren@4evergreen.nl Hopelijk spreken we elkaar gauw!