Toonaangevende paprikakweker

stripes

Moderne paprikakwekerij

Paprika kwekerij 4evergreen is een moderne paprikakwekerij met vestigingen in Steenbergen, Sint Annaland, Terneuzen, ’s-Gravenzande en Hoek van Holland. Op de kwekerijen telen wij rode, groene, gele en oranje paprika’s op een duurzame, efficiënte wijze. Met behulp van geavanceerde technologie, automatiseringstechnieken en moderne systemen wordt er op de kwekerijen geteeld, gesorteerd en verpakt. De vers geoogste paprika’s liggen binnen 24 uur in de winkelschappen

Toonaangevend

Icon Genomineerd voor Agrarisch ondernemer van het jaar, 2006
Genomineerd voor Agrarisch ondernemer van het jaar, 2006
Icon Genomineerd voor Ondernemer van het jaar in Steenbergen, 2007
Genomineerd voor Ondernemer van het jaar in Steenbergen, 2007
Icon Winnaar Tuinbouw ondernemersprijs, 2014.
Winnaar Tuinbouw ondernemersprijs, 2014.
Icon Genomineerd voor Nominatie Salad grower of the world
Genomineerd voor Nominatie Salad grower of the world

Hillenraad100

Sinds 2005 heeft 4Evergreen een notering in de Hillenraad100. De Hillenraad100 geeft jaarlijks een beeld van de honderd meest toonaangevende bedrijven in de glastuinbouw. Al sinds 2005 staat 4Evergreen in deze lijst. Dat jaar kwamen wij binnen op plek 86 en in 2022behaalde wij met veel trots de 21ste plek in deze gerenommeerde lijst.

Kwaliteit en certificering

Om topkwaliteit paprika’s te leveren, passen wij uit eigen initiatief internationale standaarden toe op onze bedrijfsvoering. Het naleven van deze standaarden wordt door verschillende onafhankelijke instituten gecontroleerd, waardoor wij kunnen aantonen dat het productieproces duurzaam en hygiënisch is ingericht. Ook de arbeidsomstandigheden zijn belangrijke onderdelen van de standaarden die we toepassen.

Onze certificaten

BRCGS
On the way to PlanetProof
GLOBAL G.A.P