Harvest House

stripes

Verkoop via Harvest House

Wij zijn onderdeel van Harvest House, een producentenorganisatie van Nederlandse telers. Wij telen op een innovatieve en duurzame manier hoogwaardige vruchtgroenten. We zien het als onze missie om op deze manier iedereen op de wereld toegang te bieden tot betaalbare, gezonde en lekkere voeding. Hoe we dit gezamenlijk op een duurzame manier doen, leggen we vast in het duurzaamheidsbeleid van Harvest House. Dit beleid rust op drie pijlers: gezonde mens, gezonde planeet en gezond ondernemerschap. Zo zijn we samen de bron van een gezond leven.

Onze visie

Iedereen toegang tot gezond, voedzaam en lekker eten. Elke dag opnieuw. Dat is onze visie. En dat zou kunnen met een wereldwijd ecosysteem van tuinbouwkassen op diverse strategische hub-locaties in de wereld. Dat is onze droom, zodat iedereen bij voorkeur binnen een straal van 800 km dagelijks toegang heeft tot gezonde voedzame en lekkere vruchtgroenten die duurzaam zijn geteeld. Deze denkbeeldige straal van 800 km zorgt ervoor dat de verse groenten direct na oogst niet langer dan 1 dag rijden onderweg zijn van kas naar de eindgebruiker. 

Onze missie

We werken elke dag aan het op een duurzame manier toegankelijk maken van gezonde, voedzame en lekkere vruchtgroenten en het motiveren van mensen om meer groente te eten. Dat doen we in de hele keten; van veredelen en telen, tot oogsten, verpakken, vervoeren en vermarkten. Samen met onze telers, medewerkers, partners en stakeholders. Het fundament van alles wat we doen, is dat we de bron zijn van een gezond leven.

Duurzaamheidsbeleid

Bij Harvest House zetten we ons elke dag in om iedereen toegang te bieden tot gezond, voedzaam en lekker eten. Hoe we dat op een duurzame manier doen, heeft Harvest House vastgelegd in het duurzaamheidsbeleid. Omdat wij lid zijn van Harvest House, dragen we hier elke dag aan bij. De duurzame gedachte van Harvest House, geldt net zo goed voor ons. 

Het duurzaamheidsbeleid rust op drie pijlers: gezonde mens, gezonde planeet en gezond ondernemerschap. Zo laat Harvest House zien: Wij zijn de bron van een gezond leven.

Dat is waar we voor staan. En dat maken we bij Harvest House visueel als een huis.