Paprikakwekerij

stripes

Al 5 generaties wordt vakmanschap en passie doorgegeven. We telen op meerdere locaties in Nederland rode, gele, groene en oranje paprika’s. Met passie voor het product, jarenlange ervaring, up-to-date kennis en de drijfveer om te innoveren telen onze teeltspecialisten paprika’s van hoge kwaliteit.

We kweken paprika’s op een zo duurzaam mogelijke manier en werken hoofdzakelijk met biologische bestrijders zoals insecten. Hierdoor produceren we op een milieuvriendelijke manier een schoon en hoogwaardig product. We kijken vooruit, gebruiken de nieuwste technieken om onze mensen minder zwaar te belasten maar ook om onze doelstellingen te halen. En daardoor werken onze mensen met plezier samen, want samen komen we verder. Elke dag weer. Zodat we een vers product van perfecte kwaliteit afleveren bij onze klanten.

Innovatief telen

4evergreen heeft al jaren lang diverse innovaties doorgevoerd. Sinds 2005 staan wij genoemd in de gerenommeerde notering in de Hillenraad Top100, een ranglijst van de honderd meest toonaangevende agrarische bedrijven van Nederland die ieder jaar wordt samengesteld. Sinds dat jaar zijn we flink in positie gestegen. Naast deze notering was 4evergreen de winnaar van de tuinbouw ondernemersprijs 2014.

Duurzaam telen

4evergreen streeft ernaar om voortdurend op een zo maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. In alles wat wij doen staan planet, profit en people centraal. Kwalitatief goede paprika’s kweken, sorteren en verpakken doen we samen en met plezier. Elke dag weer.