4evergreen bouwt aan de toekomst

stripes

4Evergreen investeert graag in zijn mensen. Veel van de medewerkers komen van buiten Nederland en hebben een kwalitatieve verblijfplaats met voldoende leefruimte en privacy nodig. Door de tekorten aan huisvesting is 4Evergreen volop bezig met het realiseren van huisvesting.

In april zijn zij begonnen met de bouw van 20 studio`s aan de Zoekweg in Steenbergen. In totaal kunnen hier 40 mensen wonen, 2 per studio. Elke studio is voorzien van slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer en buitenterras. Net na de zomer kunnen de eerste bewoners hun intrek nemen. In mei worden er op Kapittelland in Hoek van Holland ook 4 studio`s gebouwd waar 2 – 3 personen per studio kunnen wonen. Naar verwachting zijn deze complete studio’s in het najaar bewoonbaar.

“Het bouwen van huisvesting is door wetgeving en gemeentelijke regels vrij lastig. Wij blijven echter strijden en doen er alles aan om de komende jaren meer huisvesting te realiseren voor onze medewerkers!” Aldus Robert Grootscholte, algemeen directeur 4Evergeen.